Vaak gestelde vragen

Hoe krijg ik een taxatie voor mijn auto?

De taxatie van uw auto bij opkopenautos.be gaat makkelijk, snel en is vrijblijvend.

De gratis, professionele taxatie van uw auto gaat in twee stappen:

  1. De vrijblijvende en niet-bindende online taxatie

Vul op opkopenautos.be de gegevens van uw auto in. Wij laten u direct een vrijblijvende prijsschatting van uw auto zien en sturen deze informatie ook per e-mail. Maak daaropvolgend meteen online of telefonisch een bezichtigingsafspraak in een van onze vestigingen.

  1. De professionele taxatie en het directe aankoopbod

Kom naar de vestiging van keuze en laat uw auto door een van onze experts vrijblijvend en snel taxeren. Dankzij ons gestandaardiseerde taxatieproces duurt de beoordeling van uw auto slechts 30 minuten. Naderhand doet onze collega direct een bod op uw auto. Dit bod is geheel vrijblijvend en u bent nergens aan gebonden. U bent dus niet verplicht uw auto aan ons te verkopen.

Hoe wordt de waarde van mijn auto bepaald?

Wij kopen wekelijks een grote hoeveelheid tweedehands auto’s in. Om de beste verkoopprijs voor uw auto te berekenen, gebruiken wij actuele databases met alle dagwaardes. Natuurlijk vertrouwen wij ook op de expertiste van onze taxateurs.

Kan ik een gefinancierde auto verkopen?

Ja, u kunt ook een auto met een lopende lening aan ons verkopen.

Neem de documenten van uw bank mee naar uw afspraak, zodat we de nog openstaande kosten kunnen bespreken. We zullen de openstaande kosten met de verkooprijs van uw auto verrekenen en de aflossing bij de bank afhandelen.

Hoe betalen jullie de verkoopprijs voor mijn auto?

Na de verkoop van uw auto maken wij de verkoopprijs direct over naar uw bankrekening. Het geld zal ongeveer twee werkdagen later worden bijgeschreven op uw bankrekening.

Bij OpkopenAutos.be zijn we zeer gesteld op de tevredenheid van onze bezoekers

Waarom heb je ons zo vroeg verlaten? Duid aan wat van toepassing is. (volledig anoniem)

Ik zocht iets andersDe website is niet gebruiksvriendelijkHet laden van de site duurde te langIk vertrouw deze site nietIk heb al een offerte aangevraagdAndere redenen

× Hulp nodig?